استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با اشاره به اینکه یکی از شایع ترین بیماری قسمت قدامی چشم، اختلالات اشک و خشکی چشم است، ادامه داد: امروزه اختلالات اشک و خشکی چشم، همه جوامع، قشرها و سنین را درگیر ساخته و شیوع آن رو به افزایش است.
محمد قریشی گفته است: عوامل متعددی نظیر بیماری های عمومی و چشمی، اعمال چشمی، بیماری های اتوایمیون و بافت کلاژن، بیماری های ژنتیکی و مادرزادی و عوامل ناشناخته، در بروز این بیماری نقش دارند. ولی افزایش شیوع آن در سال های اخیر، مرتبط با سبک زندگی کنونی از جمله شیوه تغذیه، تحرک کم، افزایش استرس، آب و هوا و آلودگی های محیطی است.
از عوامل مهم دیگر، افزایش خشکی چشم، کارکردن زیاد با کامپیوتر و استفاده مفرط از تلفن همراه است. لذا اگرچه در گذشته، خشکی چشم مختص سنین بالا بود، اما متاسفانه امروزه این معضل به قشر جوان هم سرایت کرده است.
وی تاکید کرد: افرادی که از کامپیوتر استفاده می کنند سعی کنند مانیتور دستگاه آنها یک مقدار پایین تر از سطح چشم باشد تا چشم خود به خود یک مقدار بسته بماند و اگر در محیطی کار می کنند که هوای آن خشک است، حتی الامکان از وسایلی که باعث مرطوب شدن محیط می شود استفاده کنند و در معرض محیط آلوده و باد قرار نگیرند.
یکی دیگر از بیماری هایی که کاربران رایانه از آن رنج می برند درد های مزمن ستون فقرات و گردن است که بیشتر به دلیل مناسب نبودن میزو صندلی رخ می دهد.
درباره این سایت